Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Isključenja struje za 10. novembar

Delovi Novog Sada, Bukovca, Petrovaradina, Kaća, Sremskih Karlovaca, Banoštora, Sremske Kamenice i Rakovca u utorak, 10. novembra neće imati struje.

Grbavica danas bez grejanja

Zbog radova na vrelovodnoj mreži od Toplane "Jug" do ugla Ulice Vere Pavlović i Vojvođanske, u ponedeljak, 9. novembra, od 9 sati, biće prekinuto grejanje na Grbavici.

Vojvođanska danas slepa ulica

U ponedeljak, 9. novembra, kako kažu u Novosadskoj toplani, zbog radova na vrelovodu od Toplane "Jug" do Ulice Lasla Gala biće privremeno zabranjen saobraćaj u Vojvođanskoj ulici kod broja 10.

Okolina Pariske komune danas bez grejanja

Zbog radova na vrelovodnoj mreži u Ulici Pariske komune, kako su najavili iz Novosadske toplane, u ponedeljak, 9. novembra, od 10 sati biće prekinuto grejanje u okolnim ulicama.

Deo Detelinare danas bez grejanja

Zbog radova na vrelovodnoj mreži u Ulici Kornelija Stankovića do neparne strane u Rumenačkoj ulici, u subotu, 7. novembra od 10 sati biće prekinuto grejanje i isporuka tople vode.

Zatvoren deo Rumenačke ulice do 17. novembra

Zbog radova na vrelovodu u Ulici Kornelija Stankovića do neparne strane u Rumenačkoj ulici važi privremena zabrana saobraćaja na desnoj kolovoznoj traci Rumenačke ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Kornelija Stankovića.

Radovi u Avgusta Cesarca do 14. novembra

JKP "Novosadska toplana" je saopštila da će od subote, 7. novembra zbog radova na vrelovodu u ulicama Augusta Cesarca i Vase Pelagića, važiti privremena izmena režima saobraćaja na raskrsnici ulica Laze Kostića i Augusta Cesarca i na delu trotoara i biciklističke staze na Bulevaru oslobođenja ispred Tržnog centra "Dalton".

U Betaniji rođeno 9 beba

U novosadskom porodilištu od četvrtka ujutru do petka ujutru rođeno je devet beba, šest devojčica i tri dečaka.